Blog

Regelmatig worden de foto’s vervangen en/of aangevuld. Op het ECL vinden per jaar drie theaterproducties plaats. Van iedere productie zullen enkele foto’s geplaatst worden.

Auteur: remmeltvanveelen

Heeft sociale geografie en kunstgeschiedenis gestudeerd. Dit verklaart de liefde voor cultuurlandschappen, in het bijzonder in Italië. Jarenlang les gegeven op een middelbare school. Daar aardrijkskunde en theaterfotografie gedoceerd.

4 gedachten aan “Blog”

  1. Hallo Theo Ton,
    Dank voor je complimenten.
    Je hebt gelijk, veel landschapsfoto’s zijn analoog opgenomen. Kodachrome en Fuji Velvia waren mijn favoriete films. De meest recente foto’s , opgenomen in de Piano Grande, zijn gemaakt met de digitale Pentax K1. Daarbij is de pixel shift techniek toegepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.